Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Ανθολόγιο Απόψεων
+2
giannistzn
kkalog
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ανθολόγιο Απόψεων
Επειδή ο κήπος έχει από όλα, σκέφτηκα ότι έχει ενδιαφέρον ένα κολλάζ μνημειωδών απόψεων που αντανακλούν τη βιοποικιλότητα της πανίδας των ειδημόνων του διαδικτύου.
Κάνω την αρχή λοιπόν με αυτό εδώ το δείγμα (41) που αλιεύθηκε από συζήτηση για τα Tablets που είναι σε εξέλιξη
Κάνω την αρχή λοιπόν με αυτό εδώ το δείγμα (41) που αλιεύθηκε από συζήτηση για τα Tablets που είναι σε εξέλιξη
Απ: Ανθολόγιο Απόψεων
kkalog έγραψε:Επειδή ο κήπος έχει από όλα, σκέφτηκα ότι έχει ενδιαφέρον ένα κολλάζ μνημειωδών απόψεων που αντανακλούν τη βιοποικιλότητα της πανίδας των ειδημόνων του διαδικτύου.
Καλα, καλα νομιζω οτι βγαζεις την χολη σου επειδη εισαι απο τα "κοροΐδα" της apple.. Ναι ναι..
Για να μην αισθανεσαι ασχημα ομως, μπορεις να πουλησεις το ipad αντε 100 - 200 ευρω και να παρεις ενα archos 101
giannistzn- Αριθμός μηνυμάτων : 36
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
Τόπος : Αθήνα / Καρδίτσα
giannistzn έγραψε:kkalog έγραψε:Επειδή ο κήπος έχει από όλα, σκέφτηκα ότι έχει ενδιαφέρον ένα κολλάζ μνημειωδών απόψεων που αντανακλούν τη βιοποικιλότητα της πανίδας των ειδημόνων του διαδικτύου.
Καλα, καλα νομιζω οτι βγαζεις την χολη σου επειδη εισαι απο τα "κοροΐδα" της apple.. Ναι ναι..
Για να μην αισθανεσαι ασχημα ομως, μπορεις να πουλησεις το ipad αντε 100 - 200 ευρω και να παρεις ενα archos 101
Μπα Γιάννη, το Archos 101 θα ήθελα να το δω από κοντά γιατί η τιμή του φαίνεται εξαιρετικά καλή για τη λειτουργικότητα που ανακοινώθηκε. Έχω βέβαια κάποιους ενδοιασμούς για την χρηστικότητα του (αν προσέξατε στο video που κυκλοφόρησε παρουσιάζει διάφορα κολλήματα στο scrolling από οθόνη σε οθόνη και στην ανταποκριση στο touch, τα οποία πιθανόν να βελτιώνονται όμως στην 2.2 που θα "φοράει" όταν κυκλοφορήσει) καθώς και για την ανταπόκριση προγραμματιστών να βγάλουν μεγάλο πλήθος εφαρμογών android για μεγάλες οθόνες ώστε να μην υπάρχουν απλά ports των "μικρών" εφαρμογών.
Αν πάντως με αυτή την τιμή δίνεται μια τίμια λύση χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και με δυνατότητες διαμόρφωσης ενός "οικοσυστήματος" συσκευών όπως αυτό της Apple νομίζω ότι δεν θα είχε κανείς αντίρρηση για ένα test drive.
Ένα μεγάλο πρόβλημα νομίζω της Google μεταξύ άλλων που δεν είναι όμως της παρούσης είναι το ότι καλό το σύννεφο αλλά δεν μπορείς να πατάς μόνο σε αυτό θέλεις και κάτι επιπλέον το οποίο επί του παρόντος η Google δεν διαθέτει.
Εκτος απο το scroling, μου φαινονται καπως περιεργα τα χρωματα, anyway, για την τιμη του οντως, μπορει και να αξιζει, αλλα νομιζω ξεφευγουμε απο το θεμα μας, ας το κρατησουμε σαν ανθολογιο καλυτερα και να συνεχισουμε την κουβεντα αλλου
giannistzn- Αριθμός μηνυμάτων : 36
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
Τόπος : Αθήνα / Καρδίτσα
giannistzn έγραψε:Εκτος απο το scroling, μου φαινονται καπως περιεργα τα χρωματα, anyway, για την τιμη του οντως, μπορει και να αξιζει, αλλα νομιζω ξεφευγουμε απο το θεμα μας, ας το κρατησουμε σαν ανθολογιο καλυτερα και να συνεχισουμε την κουβεντα αλλου
Μην αγχώνεσαι Γιάννη για την τήρηση του θέματος, μερικές φορές οι καλύτερες συζητήσεις είναι αυτές που εναλλάσονται σε αλληλουχίες θεμάτων. Αν έχει κανείς κάτι ενδιαφέρον να πει το καταθέτει κι ας πέσει κάτω
kkalog έγραψε:giannistzn έγραψε:Εκτος απο το scroling, μου φαινονται καπως περιεργα τα χρωματα, anyway, για την τιμη του οντως, μπορει και να αξιζει, αλλα νομιζω ξεφευγουμε απο το θεμα μας, ας το κρατησουμε σαν ανθολογιο καλυτερα και να συνεχισουμε την κουβεντα αλλου
Μην αγχώνεσαι Γιάννη για την τήρηση του θέματος, μερικές φορές οι καλύτερες συζητήσεις είναι αυτές που εναλλάσονται σε αλληλουχίες θεμάτων. Αν έχει κανείς κάτι ενδιαφέρον να πει το καταθέτει κι ας πέσει κάτω
Mε τέτοια παρέα δύσκολα κάτι να πέσει κάτω!!!
abaloss- Αριθμός μηνυμάτων : 46
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Τόπος : Rethimno
kkalog έγραψε:Εγώ αυτό (#53) το λέω χάος όχι πλεονέκτημα ... εσείς;
Γιαυτό δεν παίζει τίποτα σωστά όταν ο καθένας κάνει ότι του κατέβει..
Βλ πύργους που έχουν ότι να' ναι μέσα και μία ζωή υπάρχουν προβλήματα, έτσι νομίζω και το λειτουργικό... Ένα απέραντο χάος όπως το είπες...
Έτσι και με τους κανόνες... ...Γιαυτό υπάρχουν....
Kαι θέλω ΑΥΤΟ..........
avid- Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Κυρ Σεπ 26, 2010 2:04 am από pazo
» Ως ευ παρέστητε!
Τρι Σεπ 21, 2010 1:35 am από pazo
» Συνάντηση για λεπτομέρειες