Scripta Manent
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

Πρόσφατα Θέματα
» There is (soon) a new sheriff in town!
Ανθολόγιο Απόψεων EmptyΚυρ Σεπ 26, 2010 2:04 am από pazo

» Ως ευ παρέστητε!
Ανθολόγιο Απόψεων EmptyΤρι Σεπ 21, 2010 1:35 am από pazo

» Συνάντηση για λεπτομέρειες
Ανθολόγιο Απόψεων EmptyΔευ Σεπ 20, 2010 6:15 am από kkalog

» Δεύτερος Κύκλος Δημοσκόπησης
Ανθολόγιο Απόψεων EmptyΤετ Σεπ 15, 2010 2:30 pm από pazo

» [ Επισκευή ] iPhone 3GS LCD
Ανθολόγιο Απόψεων EmptyΤρι Σεπ 14, 2010 7:15 am από soom

» Ερωτήσεις & Απορίες (Τεχνολογικές)
Ανθολόγιο Απόψεων EmptyΣαβ Σεπ 11, 2010 6:10 am από kkalog

» Δημοσκόπηση! "Και Τώρα Τι;"
Ανθολόγιο Απόψεων EmptyΠεμ Σεπ 09, 2010 10:26 pm από koukou

» Inception (spoiler alert!)
Ανθολόγιο Απόψεων EmptyΠεμ Σεπ 09, 2010 1:12 am από djarte

» Ανθολόγιο Απόψεων
Ανθολόγιο Απόψεων EmptyΤετ Σεπ 08, 2010 5:09 am από miky7

Δημόσια συζήτηση

Ανθολόγιο Απόψεων

+2
giannistzn
kkalog
6 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Ανθολόγιο Απόψεων Empty Ανθολόγιο Απόψεων

Δημοσίευση  kkalog Τρι Σεπ 07, 2010 4:41 pm

Επειδή ο κήπος έχει από όλα, σκέφτηκα ότι έχει ενδιαφέρον ένα κολλάζ μνημειωδών απόψεων που αντανακλούν τη βιοποικιλότητα της πανίδας των ειδημόνων του διαδικτύου.

Κάνω την αρχή λοιπόν με αυτό εδώ το δείγμα (41) που αλιεύθηκε από συζήτηση για τα Tablets που είναι σε εξέλιξη Very Happy
kkalog
kkalog

Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Τόπος : Αθήνα

http://kkalog.wordpress.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανθολόγιο Απόψεων Empty Απ: Ανθολόγιο Απόψεων

Δημοσίευση  giannistzn Τρι Σεπ 07, 2010 4:51 pm

kkalog έγραψε:Επειδή ο κήπος έχει από όλα, σκέφτηκα ότι έχει ενδιαφέρον ένα κολλάζ μνημειωδών απόψεων που αντανακλούν τη βιοποικιλότητα της πανίδας των ειδημόνων του διαδικτύου.

Κάνω την αρχή λοιπόν με αυτό εδώ το δείγμα (41) που αλιεύθηκε από συζήτηση για τα Tablets που είναι σε εξέλιξη Very Happy

Καλα, καλα νομιζω οτι βγαζεις την χολη σου επειδη εισαι απο τα "κοροΐδα" της apple.. Ναι ναι..

Για να μην αισθανεσαι ασχημα ομως, μπορεις να πουλησεις το ipad αντε 100 - 200 ευρω και να παρεις ενα archos 101
giannistzn
giannistzn

Αριθμός μηνυμάτων : 36
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
Τόπος : Αθήνα / Καρδίτσα

Δημοσίευση  Admin Τρι Σεπ 07, 2010 4:59 pm

giannistzn έγραψε:
kkalog έγραψε:Επειδή ο κήπος έχει από όλα, σκέφτηκα ότι έχει ενδιαφέρον ένα κολλάζ μνημειωδών απόψεων που αντανακλούν τη βιοποικιλότητα της πανίδας των ειδημόνων του διαδικτύου.

Καλα, καλα νομιζω οτι βγαζεις την χολη σου επειδη εισαι απο τα "κοροΐδα" της apple.. Ναι ναι..

Για να μην αισθανεσαι ασχημα ομως, μπορεις να πουλησεις το ipad αντε 100 - 200 ευρω και να παρεις ενα archos 101

Μπα Γιάννη, το Archos 101 θα ήθελα να το δω από κοντά γιατί η τιμή του φαίνεται εξαιρετικά καλή για τη λειτουργικότητα που ανακοινώθηκε. Έχω βέβαια κάποιους ενδοιασμούς για την χρηστικότητα του (αν προσέξατε στο video που κυκλοφόρησε παρουσιάζει διάφορα κολλήματα στο scrolling από οθόνη σε οθόνη και στην ανταποκριση στο touch, τα οποία πιθανόν να βελτιώνονται όμως στην 2.2 που θα "φοράει" όταν κυκλοφορήσει) καθώς και για την ανταπόκριση προγραμματιστών να βγάλουν μεγάλο πλήθος εφαρμογών android για μεγάλες οθόνες ώστε να μην υπάρχουν απλά ports των "μικρών" εφαρμογών.

Αν πάντως με αυτή την τιμή δίνεται μια τίμια λύση χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και με δυνατότητες διαμόρφωσης ενός "οικοσυστήματος" συσκευών όπως αυτό της Apple νομίζω ότι δεν θα είχε κανείς αντίρρηση για ένα test drive.

Ένα μεγάλο πρόβλημα νομίζω της Google μεταξύ άλλων που δεν είναι όμως της παρούσης είναι το ότι καλό το σύννεφο αλλά δεν μπορείς να πατάς μόνο σε αυτό θέλεις και κάτι επιπλέον το οποίο επί του παρόντος η Google δεν διαθέτει.

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 22

https://owaw.forumgreek.com

Δημοσίευση  giannistzn Τρι Σεπ 07, 2010 5:05 pm

Εκτος απο το scroling, μου φαινονται καπως περιεργα τα χρωματα, anyway, για την τιμη του οντως, μπορει και να αξιζει, αλλα νομιζω ξεφευγουμε απο το θεμα μας, ας το κρατησουμε σαν ανθολογιο καλυτερα και να συνεχισουμε την κουβεντα αλλου Wink
giannistzn
giannistzn

Αριθμός μηνυμάτων : 36
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
Τόπος : Αθήνα / Καρδίτσα

Δημοσίευση  kkalog Τρι Σεπ 07, 2010 6:56 pm

giannistzn έγραψε:Εκτος απο το scroling, μου φαινονται καπως περιεργα τα χρωματα, anyway, για την τιμη του οντως, μπορει και να αξιζει, αλλα νομιζω ξεφευγουμε απο το θεμα μας, ας το κρατησουμε σαν ανθολογιο καλυτερα και να συνεχισουμε την κουβεντα αλλου Wink

Μην αγχώνεσαι Γιάννη για την τήρηση του θέματος, μερικές φορές οι καλύτερες συζητήσεις είναι αυτές που εναλλάσονται σε αλληλουχίες θεμάτων. Αν έχει κανείς κάτι ενδιαφέρον να πει το καταθέτει κι ας πέσει κάτω Smile
kkalog
kkalog

Δημοσίευση  abaloss Τρι Σεπ 07, 2010 7:22 pm

kkalog έγραψε:
giannistzn έγραψε:Εκτος απο το scroling, μου φαινονται καπως περιεργα τα χρωματα, anyway, για την τιμη του οντως, μπορει και να αξιζει, αλλα νομιζω ξεφευγουμε απο το θεμα μας, ας το κρατησουμε σαν ανθολογιο καλυτερα και να συνεχισουμε την κουβεντα αλλου Wink

Μην αγχώνεσαι Γιάννη για την τήρηση του θέματος, μερικές φορές οι καλύτερες συζητήσεις είναι αυτές που εναλλάσονται σε αλληλουχίες θεμάτων. Αν έχει κανείς κάτι ενδιαφέρον να πει το καταθέτει κι ας πέσει κάτω Smile

Mε τέτοια παρέα δύσκολα κάτι να πέσει κάτω!!!
abaloss
abaloss

Αριθμός μηνυμάτων : 46
Τόπος : Rethimno

Δημοσίευση  kkalog Τετ Σεπ 08, 2010 2:39 am

Εγώ αυτό (#53) το λέω χάος όχι πλεονέκτημα ... εσείς;
kkalog
kkalog

Δημοσίευση  avid Τετ Σεπ 08, 2010 4:51 am

kkalog έγραψε:Εγώ αυτό (#53) το λέω χάος όχι πλεονέκτημα ... εσείς;

Γιαυτό δεν παίζει τίποτα σωστά όταν ο καθένας κάνει ότι του κατέβει..

Βλ πύργους που έχουν ότι να' ναι μέσα και μία ζωή υπάρχουν προβλήματα, έτσι νομίζω και το λειτουργικό... Ένα απέραντο χάος όπως το είπες...

Έτσι και με τους κανόνες... ...Γιαυτό υπάρχουν....

Kαι θέλω ΑΥΤΟ.......... Arrow cyclops tongue

Ανθολόγιο Απόψεων Introducing-the-iPhone-5-600x314
avid
avid

Αριθμός μηνυμάτων : 50

Δημοσίευση  miky7 Τετ Σεπ 08, 2010 5:09 am

Καλό Σπύρο!

miky7

Αριθμός μηνυμάτων : 14